Kis séták - nagy célokért Kampány a környezettudatosabb életért A Karszt és Barlang Alapítvány 2010-es túrasorozata a hazai kasztok és barlangok, valamint a fenntartható fejlődés népszerűsítése céljából.
Partnereink
MKBT Logo
 
Pályázati felhívás - 2013

A Karszt és Barlang Alapítvány pályázatot hirdet a hazai barlangkutatás elősegítése érdekében a 2013. évi tevékenységek támogatására.

Pályázható témakörök:

  • Tudományos kutatások
  • Hazai terepi feltáró kutatások, táborok

Pályázni kizárólag a megadott űrlapon (az űrlap letölthető az Alapítvány honlapjáról: http://www.karsztesbarlang.hu/), a megkívánt mellékletek csatolásával lehet. Minden pályázathoz csatolni kell egy, a pályázandó tevékenységről szóló, max. 2 oldalas összefoglalót, és a költségvetést. A pályázat feltétele, hogy a pályázó a kutatandó barlangra, ill. tevékenységre érvényes kutatási engedéllyel rendelkezzen, melynek számát fel kell tüntetni a pályázati űrlapon. A Kuratórium döntésének értelmében a pályázaton elnyert összeg maximum 20%-a lehet üzemanyagköltség, a többit tárgyi eszközökre kell fordítani. Ezt kérjük figyelembe venni a pályázatok benyújtásakor, ellenkező esetben nem áll módunkban pozitívan elbírálni a pályázatot.

A pályázatokat kérjük, hogy 1 példányban papír alapon (aláírt, lepecsételt példány postai úton, vagy személyesen) és elektronikus formában is jutassák el az Alapítvány címére.

A pályázatok beérkezésének határideje: 2013. április 30.
A pályázatokat az Karszt és Barlang Alapítvány címére (1025 Budapest, Pusztaszeri út 35.) kell eljuttatni. A borítékra kérjük ráírni: "KBA Pályázat"
Az elektronikus formában beküldött pályázatokat a hajnala@pizolit.hu e-mail címre várjuk.

A támogatások odaítéléséről, és az összeg nagyságáról a Karszt és Barlang Alapítvány Kuratóriuma 2013. május 31.-ig dönt. A nyertesek listáját az MKBT Tájékoztatóban, és az Alapítvány honlapján (http://www.karsztesbarlang.hu/) hozzuk nyilvánosságra.

Érdeklődni Hajnal Ágnesnél: a 30/300-2420-as telefonszámon, vagy a
hajnala@pizolit.hu e-mail címen lehet.


a Karszt és Barlang Alapítvány
KuratóriumaA 2013. évi Karsz és Barlang Alapítvány pályázat eredménye

Kétévi kényszerpihenő után a Karszt és Barlang Alapítvány 2013-ban ismét pályázatot tudott kiírni a hazai barlangkutatás támogatására.

A Karszt és Barlang társkiadása mellett viszonylag nagy összeget tudtunk szétosztani a beérkezett pályamunkákra. A beérkezett pályamunkák főként a hazai feltáró kutatások témakörébe csoportosultak. Reméljük sokaknak sikerült ezzel örömet okozni, és bízunk benne, hogy az elnyert összegek a magyar barlangkutatás céljait fogják szolgálni. A Kuratórium az alábbiak szerint osztotta fel és ítélte oda ez évben rendelkezésre álló összeget a pályázók között:

Támogatott neve Támogatási cél Összeg
2013
ARIADNE Karszt- és Barlangkutató Egyeslület Feltáró kutatás a Csévi-szirteken 150 000 Ft
Hajnóczy József Barlangkutató SE Az Odorvári régió kutatása 80 000 Ft
Alsódobszai Hernádmenti Természetvédelmi Kulturális és Sport Egyesület Nyári kutatótábor a Bányász-barlangban 59 000 Ft
Gerecse Barlangkutató és Természetvédő Egyesület Denevérfaunistikai kutatások a Gerecse és a Vértes-hegység barlangjaiban 50 000 Ft
  Összesen: 339 000 Ft
Új Magyarország Fejlesztési Terv és EU Logo A projekt az Európai Unió támogatásával,
az Európai Regionális Fejlesztési Alap
társfinanszírozásával valósul meg.
Közreműködő Szervezet: Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium Fejlesztési Igazgatóság; 1134 Budapest, Váci út 45. www.kvvmfi.hu
Nemzeti Fejlesztési Ügynökség, www.nfu.hu
Kapcsolat | © Copyright 2010. Karszt és Barlang Alapítvány | Oldaltérkép