Kis séták - nagy célokért Kampány a környezettudatosabb életért A Karszt és Barlang Alapítvány 2010-es túrasorozata a hazai kasztok és barlangok, valamint a fenntartható fejlődés népszerűsítése céljából.
Partnereink
MKBT Logo
 
A Kuratórium tagjai

Hegedűs GyulaHegedűs Gyula elnök
    1973 óta barlangászik, az MKBT-n belül a Meteor Természetbarátok Turista Egyesületében működő Barlangkutató Szakosztály tagja. A Karszt és Barlang Alapítvány munkájában 1995 óta vesz részt, 2000 óta pedig a Kuratórium elnöke. 1974 óta tagja a Magyar Barlangi Mentőszolgálatnak, melynek jelenleg az elnökhelyettese. A civil életben az üzleti szférában dolgozik.

 

 

Borzsák Sarolta Borzsák Sarolta titkár
    Majd 20 éve barlangászik és túrázik a Papp Ferenc Barlangkutató Csoporttal. Az Alapítvány ügyeit 2000 óta intézi. Végzettségét tekintve geográfus, szabadúszóként különböző természet- és környezetvédelmi projektekben dolgozik.  Jelenleg főállású anya.

 

 

Dr. Végh Zsolt gazdasági vezető
    1973 óta aktív barlangász, a Meteor TTE Baradla Barlangkutató Csoport (1975) egyik alapítója. 1977-től Magyar Barlangi Mentőszolgálat tagja. A Kuratórium legrégebbi tagja, az Alapítvány megalakulása óta intézi a gazdasági ügyeket. Végzettsége gyógyszerész, a civil életben saját vállalkozását vezeti.

 

 

Tarnai TamásTarnai Tamás
    17 éve barlangászik, és ugyan ennyi ideje a feltáró barlangkutatás lelkes művelője. A Szegedi Karszt és Barlangkutató Egyesület alapítója és elnöke, a Magyar Barlangi Mentőszolgálat Dél-Dunántúli Területi Egységének létrehozója. Megálmodta, és barlangkutató társaival felépítette a Mecsek Háza barlangturisztikai központot, amely a dél-dunántúli barlangkutatás központja. Elkötelezett híve a barlangkutatásnak, a civil gondolkodásnak, és a társadalmi egyesületek fejlesztésének.

 

 

Börcsök PéterBörcsök Péter
    A magyar barlangászat egyik legközismertebb alakja, több mint 40 éve aktívan barlangászik. Számos jelentős hazai és külföldi feltárás fűződik nevéhez.  Az 1993 óta tartó, nemzetközi szinten is nagy sikerű Gortani expedíciók lelke. Az MKBT egykori főtitkára, jelenleg az Oktatási Szakosztály vezetője. 

 

 

A jelenlegi kuratórium megbízatása 2012. július 1. - 2016. június 30.-ig tart


Új Magyarország Fejlesztési Terv és EU Logo A projekt az Európai Unió támogatásával,
az Európai Regionális Fejlesztési Alap
társfinanszírozásával valósul meg.
Közreműködő Szervezet: Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium Fejlesztési Igazgatóság; 1134 Budapest, Váci út 45. www.kvvmfi.hu
Nemzeti Fejlesztési Ügynökség, www.nfu.hu
Kapcsolat | © Copyright 2010. Karszt és Barlang Alapítvány | Oldaltérkép